KISI Magyarországon

Légy üdvözölve!

Ezen az oldalon bemutatjuk a KISI munkáját Magyarországon, valamint történetét és tevékenységét.

 

MI TÖRTÉNT MOSTANÁBAN

a KISI-vel Magyarországon


20.02.2016

KISI CLUB nap – egy különleges nap

KISI CLUB nap – egy különleges nap Ez a KISI alkalom is jó volt akárcsak a többi!  Jó volt olyan KISI-sekkel találkozni akiket régen láttam már. Jó volt az is, hogy most különösen sokan voltunk KISI-n. Ezen a KISI alkalmon nem tanultunk új dalt, viszont találkoztunk Istennel ☺ (szerintem a KISI-nek ez is nagyon fontos része, hogy találkozzunk Istennel, mert szerintem csak ...


20.11.2015

A March of Life

A March of Life 2015 novemberében (a Pál musical másnapján) osztrák, német és izraeli KISI-sekkel közösen léptünk fel egy nagyon nívós holokauszt témájú megemlékezésen Kirchdorf an der Kremsben, ahol magyar áldozatokról is megemlékeztünk. Angolul, németül és magyarul énekeltünk mindannyian – szívet melengető pillanatok voltak ezek is.


15.11.2015

KISI Hungary & KISI Austria on Tour

KISI Hungary & KISI Austria on Tour 2015 novemberében Ausztriába látogattunk, és Klein-Pöchlarnban együtt adtuk elő a Pál musicalt (németül) osztrák, német és izraeli gyerekekkel, ami hatalmas élmény volt! A közös előadás mellett a legjobban az ottani gyerekek befogadása érintette meg a szívünket. Furcsa módon a nyelvi különbségek nem akadályt jelentettek, hanem a „beszélgetések” és viccelődések alapját. Isten nagy, vidám szolgáló családja ...

ÉS AMI JÖN

a KISI-vel Magyarországon

Tut uns Leid! Momentan sind in diesem Bereich leider keine Termine vorhanden.

A KISI FEJLŐDÉSE MAGYARORSZÁGON

Eredetileg a KISI Ausztriából származik. Itt elmeséljük neked, hogy a KISI hogyan jött Magyarországra, és itt hogyan alakult ki.

2012

a KISI-t egy-két magyar a dublini Eukarisztia Kongresszuson ismerte meg, ahol meg is hívták őket „A csillagok ideje” című musical bemutatására.

2013

a „Lili és a hihetetlen visszatérés” című musical lefordításra került magyar nyelvre és egy magyar-osztrák közös előadáson lett bemutatva.

2014

"A csillagok ideje” című musicalt mutatta be a KISI magyarokkal és osztrákokkal, több városban Magyarországon.

2015

KISI CLUB működik Budapesten, amelyek rendszeresen találkoznak, valamint nyári táborokat szerveznek.

KISI TEVÉKENYSÉGEK MAGYARORSZÁGON

Jelenleg az alábbi KISI tevékenységeket folytatjuk Magyarországon:

Események
Musical bemutatók

Lelkes gyermekhangok, lenyűgöző jeleneteket, dinamikus koreográfiák és tartalmas üzenet - ezek a dolgok azok, amelyek a KISI musicalt olyan különlegessé teszik. Olyan musicaleket mutatunk be, amelyek különböző bibliai történeteket és a mindennapi élet eseményeit dolgozzák fel, úgy, mint a remény, vagy a barátság. Ezen a módon osztjuk meg Jézus erőt adó üzenetét a világgal.

KONCERTET KERESEK

KONCERTET SZERVEZEK

MUSIKALJEINK

Miseszolgálat

 

 

Szeretjük hirdetni az evangéliumot a színpadon, de még jobban szeretünk ünnepelni a együtt a keresztényekkel és dicsérni Istent a dalainkkal. Ha meghívsz minket, örömmel megyünk énekelni a templomodban a Szentmisén.

 

MISESZOLGÁLATOT KERESEK

DALOK A MISESZOLGÁLATHOZ

 

 

Csoportok
KISI CLUB

 

 

KISI klubok helyi KISI csoportok, amelyek rendszeresen találkoznak, együtt énekelnek, és a KISI dalok tartalmát szórakoztató módon dolgozzák fel (játék, vicc, rajz, stb.). Kisebb koncertekkel pl. nyugdíjas otthonokba vagy Szentmise szolgálat által viszik a reményt és az örömet a környezetükben élő emberek számára.

KISI CLUBOT KERESEK KISI CLUBOT INDÍTANÉK

 

 

MUSIKALJEINK

A csillagok ideje

A csúcspontja Isten megváltó történetének az emberre nézve a Megváltó – Jézus születése. Erzsébet és Zakariás által Mária és Gábriel a történetét újra átélhetjük – a csillagok szemszögéből.

- Van karácsonyi változata is -

Lili és a hihetetlen visszatérés

„Élhet újból, aki egyszer már meghalt?” Lili és barátja Klára ebben nem egészen biztosak. Ezért visszamennek a múltba és egy igazán szép hihetetlen feltámadást élnek át.

TÁMOGASS MINKET!

Úgy gondolod, hogy a KISI munkáját Magyarországon megéri támogatni? Köszönjük! Támogathatsz minket adománnyal, imával vagy csatlakozhatsz hozzánk. Örülünk a segítségednek!

ADOMÁNY

Köszönjük, hogy pénzügyileg támogatod a KISI tevékenységét Magyarországon.

Jelenleg az alábbi támogatott projektekre tudsz adományozni:

Kosztümök

A színészek öltöztetéséhez anyagok vásárlása kosztümök varrásához.

Jó hangzás

Annak érdekében, hogy a bemutatóknak jó hangzása legyen, szükségünk van eszközökre a hangosításhoz.

Díszletek

Hogy ne üres színpadon legyen a bemutató, szükségünk van anyagi támogatásra a színpad berendezéséhez.

Ezért kérjük a segítségedet. Adományozni szeretnél?

RENDSZERES ADOMÁNY EGYSZERI ADOMÁNY

IMA

Szeretnél minket imával támogatni? Köszönjük, nagyra értékeljük! Írnál nekünk egy emailt erről, hogy tudjunk róla? Tudni az imatámogatásodról bátorít minket, valamint így meglenne a lehetőségünk, hogy fontos imakéréseinket megosszuk veled időről időre.

IMÁDKOZIK

CSATLAKOZZ A CSAPATUNKHOZ!

Nagyon örülünk, ha csatlakozni szeretnél csapatunkhoz. Segítség a szervezésnél, logisztikánál, színpad mögött, dolgozni a gyerekekkel, vagy bármi más – mindig szükségünk van jó emberekre a csapatunkban. Írj emailt az elérhetőségeiddel és hogy miben szeretnél segíteni, felvesszük veled a kapcsolatot.

 

CSATLAKOZOM A CSAPATHOZ

Munkatársaink

Ádám Balogh

ő találkozott először a KISI-vel, s azóta is a magyar KISI család gondoskodó atyja. Lelki vezetésével, bölcs tanácsaival és sok-sok fizikai segítségével folyamatos építőmunkása Isten országának  a KISI-ben is. Feleségével és négy gyermekével oszlopos tagjaink.

Adrienn Nagy

2012-ben csatlakozott a KISI-hez, ő vezeti az alkalmakat, jelenleg ő szervezi a magyar KISI család életét. A gyerekekkel szemben a szeretete végtelen, a  türelme szinte végtelen :) Nagyon szeret tanítani, békét teremteni, imádkozni és táncolni, és nagyon szeretne szépen énekelni :).

Andrea Németh-Hornung

Dublinban ismerkedett meg a Kisi-vel, ami annyira megérintette, hogy azt érezte ilyen gyermek szolgálat Magyarországon is kell. Így az Új Jeruzsálem Közösség támogatásával elkezdett azon dolgozni, hogy ez megvalósulhasson. Fő feladatai a szervezés, menedzselés, pénzügyek voltak egészen addig, míg meg nem született kisfia, Lukács. Az ő nevelése mellett majd 1 év után csatlakozik vissza a csapat tevékeny részébe.

KAPCSOLATBA LÉP

We hope we could provide you with some helpful information about KISI in Hungary. If you have any questions, ideas or requests, don't hesitate to contact us.

közösségi média

News
Facebook
Instagram
Youtube
Vimeo